Un videoclip viral schimbă părerea oamenilor despre avort

Cum descriu avortiștii copilul nenăscut și procedurile violente ale avortului asupra acestuia? Un videoclip care expune ceea ce admit medicii avortiști în fața femeilor a devenit viral.

Investigațiile video sub acoperire ale Live Action, din seria intitulată „What is Human?” (Ce este uman?), vizează industria avortului în sarcina avansată, dezvăluind admisiuni oripilante ale avortiștilor cu privire la umanitatea copilului în pântec.

Videoclipul a obținut milioane de vizualizări pe Facebook și YouTube combinat și a fost partajat de zeci de mii de ori.

„What is Human?” detaliază modul în care avortiștii sunt dispuși să măcelărească brutal copii care ar fi capabili să supraviețuiască în mediul extrauterin și expune natura violentă și inumană a procedurilor de avort în fază avansată a sarcinii, care sunt efectuate zilnic în clinicile de avorturi americane.

Lansat ca parte a investigației „Inhuman” (Inuman), „What is Human?” a modificat dezbaterea referitoare la avort și a incitat reacții puternice din partea spectatorilor. Unii dintre spectatorii care au partajat videoclipul au declarat că sunt acum mai pro-viață decât oricând, alții afirmând chiar că s-au răzgândit cu privire la avort.

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.