Tu ce-ți dorești de la 2015?

An de an, pe 31 decembrie, stând la masă cu cei dragi, oamenii fac un review al anului ce e pe cale să plece și pun în balanță ce-au investit și ce-au cules după aproape 365 de zile. Sau 364, la patru ani. Mulți ajung la concluzia că nu s-au ostenit suficient și, vorba aia, ei pot mult mai mult de atât. În gând sau pe hârtie, încep să aștearnă toate dorințele lor, toate frustrările sau visurile de-o viață pe care fix în noul an le vor realiza.

După cum se vede, sunt ușor ironică, însă sunt în aceeași situație. La cumpăna dintre ani, îmi propun să fac tot posibilul pentru ca noul an să fie mai prosper ca cel din urmă. Uneori reușesc, alteori nu. Și da, mi-am făcut și eu afurisita de listuță. E cam lungă, vreau cam multe. Tu în câte lucruri notate de mine te regăsești? Ce ai de adăugat?

1. Să aloc mai mult timp somnului. Nu ăluia de frumusețe, ci de odihnă. Ca să fiu pe frecvență atunci când îmi sunt indeplinite dorințele, trebuie să dorm bine.

2. Să mănânc mai multe fructe și legume. Nu că shaorma și aripioarele picante n-ar fi gustoase, dar cică mâncarea asta verde are vitamina C.

3. Să fac mai mult sport.

4. Să am mai multă grijă de sănătatea mea, implicit s-o ascult pe mama când îmi spune să port fular că e frig.

5. Să petrec timp cu cei părinții. Mai mult de 10 minute la masă și 30 de secunde când le cer bani.

6. Să citesc mai multe cărți. Nu de poker și nici pe cele din bibliografia de examen. Cărți alese din propria inițiativă, citite de plăcere.

7. Să nu mai dau banii pe mărunțișuri nefolositoare. Dulapul e plin, buzunarul e gol.

8. Să petrec mai puțin timp pe internet și mai mult în natură. Verdele copacilor din parc e mai “verde” decât verdele din Photoshop.

9. Să nu mai las lucrurile pe ultima sută de metri.

10. Să fiu punctuală. Mereu. Ține de bunele maniere.

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.