Telemaratonul Speranței, pentru tinerii suferinzi de distrofie musculară, la Timișoara

În perioada 5-6 decembrie 2014, Fundaţia „Laurenţiu Ciucur” din Timişoara organizează cea de-a XXI-a ediţie a Telemaratonului Speranţei, manifestare umanitară cu scopul de a strânge fonduri materiale şi băneşti în sprijinul copiilor şi tinerilor suferinzi de distrofie musculară şi neuromusculară progresivă.

Timp de două zile, Telemaratonul Speranţei va fi organizat la Casa Tineretului din Timişoara. Vor avea loc o serie de activităţi, cu preponderenţă culturale şi artistice.
Vineri, 5 decembrie 2014, telemaratonul se desfăşoară între orele 18.00 – 24.00 şi sâmbătă, 6 decembrie 2014, între orele 12.00 – 24.00.

Din fondurile ce vor fi colectate la acest telemaraton se vor oferi ajutoare materiale şi băneşti cu ocazia sărbătorilor de la sfârşitul acestui an şi cele de anul viitor, se va organiza Tabăra de Distrofie Musculară 2015, se va consolida fondul special de ajutorare a familiilor din care fac parte copiii şi tinerii suferinzi, familii ajunse în situaţii social-economice deosebit de dificile, se vor achiziționa piese de schimb, consumabile şi se vor efectua revizii la aparatele medicale din cadrul Fundaţiei „Laurenţiu Ciucur” şi se vor aloca fonduri pentru achiziţionarea de medicamente şi proteze pentru copiii şi tinerii suferinzi.

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.