Susținem Școlile care dăruiesc de Sărbători

Au inceput inscrierile la Scoala care daruieste. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Fundatia ECDL ROMANIA organizeaza din nou Scoala care daruieste, prin care se promoveaza si se sprijina initiativele umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din invatamantul preuniversitar din toata tara.

Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu profesorii si colegii vostri pentru Sarbatorile de Iarna si Mosul ECDL poate sa se alature evenimentului vostru! Inscrieri pana pe 7 decembrie 2014 inclusiv.

Incepand cu 24 noiembrie 2014, elevii si profesorii, care desfasoara proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Iarna ce urmeaza, pot inscrie actiunile lor pe adresa contact@fundatiaecdlromania.ro si Fundatia ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online a proiectelor poate conduce la sustinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de Sarbatori.

La “Scoala care daruieste” pot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania.

Proiectele trebuie sa reflecte acte de caritate desfasurate in folosul comunitatii.

Transmiterea descrierilor proiectelor pe contact@fundatiaecdlromania.ro se face exclusiv in perioada 24 noiembrie – 7 decembrie 2014.

Detalii despre “Scoala care daruieste” se regasesc pe www.fundatiaecdlromania.ro.

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.