Sâmbătă 7 Martie EcoStuff Romania te invită să faci parte din Trash Patrol

EcoStuff Romania, organizatorul acțiunii Let’s do it! Timiș din 25 Aprilie, începe etapa de identificare și raportare a zonelor din afara localităților unde se aruncă ilegal gunoaie pe teritoriul administrativ al Județului Timiș.

Pentru început cartarea vizează Timișoara și comunele din apropiere – Șag, Giroc, Ghiroda, Dumbrăvița, Moșnița-Nouă, Sânmihaiu Român și Săcălaz, urmând ca în săptămânile viitoare să se extindă și la celelalte orașe și comune din Județul Timiș.

Cei care sunt deranjați de mormanele de deșeuri aruncate peste tot și vor să ia atitudine sunt rugați să completeze Formularul de pe pagina eventului Trash Patrol de pe Facebook și sunt așteptați Sâmbătă 7 Martie la ora 10.30 în Piața Operei din Timișoara.

“2 ore libere, un smarthphone cu acces la net și gps, încălțăminte potrivită, bicicletă sau mașina”, de atât au nevoie voluntarii.

După un mic instructaj privind cartarea se vor împărți în echipe și vor porni la “trash-hunt”. Pozele și înregistrările făcute de voluntari vor ajunge în cursul săptămânii viitoare la responsabilii de mediu din cadrul primăriilor pe raza administrativă a cărora au fost identificate mormanele de gunoi.

Sursa articolului aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.