Peste 8000 de participanţi la Marşul Pentru Familie de la Iaşi. Un răspuns paşnic la atacurile împotriva familiei tradiţionale româneşti

Peste 8000 de participanti au luat parte, ieri, in centrul Iasului, la Marsul Pentru Familie, organizat de Ziua Copilului de catre Asociatia Familia Traditionala. IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, de Sfantul Justin Martirul si Filosoful si, totodata, Duminica Sfintilor Parinti de la Sinodul I ecumenic – la care a fost condamnata erezia lui Arie – a sustinut o predica despre importanta apararii familiei traditionale .

“Familia pur şi simplu este. Natural, firesc. Însă, la fel de reale sunt şi atacurile tot mai dese împotriva familiei. Minorităţile, fără a intra în polemici discriminatorii, nu trebuie să stabilească reguli pentru majoritate. În România, familia încă mai beneficiază de respectul şi integritatea fără de care s-ar destrăma, dar, atât timp cât există persoane ce consideră necesară o „modernizare“ a definirii instituţiei familiei, pericolul denaturării este foarte mare”, se scrie in articolul(citeşte articolul aici) despre Marsul Pentru Familiei publicat de Doxologia, portalul media al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, care prezinta si o Galerie foto de la eveniment, din care am extras aceste doua fotografii.

Ziua s-a incheiat cu o conferinta speciala a bioeticianului Virgiliu Gheorghe, care pledeaza pentru inceputul unei noi epoci: a familiei crestine.

Citeşte mai departe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.