Marșul pentru viață – 21 martie 2015

În Timisoara, „Marşul pentru viaţă – Fiecare viață este un dar” se va desfășura sâmbătă, 21 martie 2015, cu pornire la orele 12 de la Catedrala Mitropolitană.
Traseu: Bvd. Regele Ferdinand – Bvd.C.D. Loga – Str. 20 Decembrie 1989 – Bvd. C.D. Brătianu – Bvd. Revoluției 1989
Punct terminal: Prefectura Jud. Timiș

Prin participarea la Marșul Național pentru Viață, simultan în orașele țării, creștinii doresc să afirme și în acest an cu tărie sfințenia și inviolabilitatea vieții în toate ipostazele ei, inclusiv în cele mai dezavantajate, ca dar veșnic al lui Dumnezeu. Bisericile, organizațiile creștine, cele pro-vita și pro-familia împreună cu toți iubitorii vieții din România lansează un nou apel tuturor oamenilor de bunăvoință de a organiza în data de 21 martie 2015 Marșul național simultan pentru Viață în orașele țării! Invităm de acum pe toți simpatizanții mișcării, pe toți cei care au înțeles miza majoră a respectării dreptului la viață al fiecărui om pentru o națiune care dorește dreptate socială, prosperitate și viitor!
Evenimentul este unic, într-o singură zi în toate orașele participante, cu motto-ul Fiecare viață este un dar! și va fi încadrat de o Săptămână pentru Viață în perioada 18-25 martie 2015.

DE CE SA PARTICIPI?
Peste 20 de milioane de copii uciși în peste 50 ani de avorturi legale în România! România este singura țară din lume în care numărul avorturilor legale depășește numărul locuitorilor în viață.
Marșul pentru viață reunește anual câteva mii de români care luptă pentru această cauza, indiferent de vârstă, confesiune, sau orașul din care provin.

Site-ul evenimentului aici.
Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.