Mama lui Justin Bieber nu a vrut să-l avorteze pe viitorul cântăreț în ciuda presiunilor

Într-un interviu cu Kathie Lee Gifford pentru o emisiune NBC, mama lui Justin Bieber, Pattie Mallette, a vorbit despre presiunea care a fost exercitată asupra ei că să-şi avorteze fiul devenit celebru.

Victimă a abuzului sexual în copilărie, Pattie a avut parte de băutură, droguri şi sex de la o vârstă fragedă, iar la şaptesprezece ani a constatat că a rămas însărcinată. Chiar dacă a fost încurajată să avorteze, i-a declarat lui Kathie Lee: „Am ştiut că nu pot să fac asta. Am știut că nu voi face asta. Am ştiut clar că trebuie să-l păstrez”.

„Nu am ştiut cum voi reuși, dar am ştiut doar că nu pot avorta. Trebuia să fac tot ce pot și am fost hotărâtă să fac orice va fi necesar.”

Acest interviul al lui Pattie Mallette aruncă o lumină nouă asupra unui interviu din 2011, acordat de Justin Bieber, când acesta avea şaisprezece ani. Justin Bieber i-a spus atunci Vanessei Grigoriadis de la revista Rolling Stone: „Eu nu cred deloc în avort. Cred că [copilul nenăscut] este un om. Este ca şi cum ai ucide un om”.

Bryan Kemper, directorul de tineret al organizației Priests for Life, a comentat dezvăluirile lui Mallette despre perioada când a fost însărcinată cu Bieber: „O felicit pe mama lui Justin Bieber pentru că are curajul să iasă în public şi să spună ce a făcut şi sper că oamenii vor lua aminte la ceea ce a făcut pentru a-și proteja și a-l naște pe fiului ei. Sper că mamele și tații vor vedea potenţialul copilului lor nenăscut şi vor urma exemplul ei”.

„Justin este un supravieţuitor al deciziei Roe vs. Wade. Sunt 40 de ani de la această decizie a Curții Supreme de Justiţie care a marcat o generaţie, o generație care a trăit complet sub umbra ei. Aceasta este generaţia care va aboli avortul. Noi am supravieţuit deciziei şi nu vom lăsa ca ea să supravieţuiască. Nu vom îngădui să treacă încă 40 de ani în care copilul poate fi ucis legal.

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.