Lotul olimpic de informatică al României a obţinut două medalii de aur, o medalie de argint şi una de bronz la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale 2014

Olimpicii romani la Informatica au obtinut patru medalii – doua medalii de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz – la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale (CEOI). Medaliile de aur au fost castigate de Andrei Heidelbacher, elev in clasa a XII-a la Colegiul National „C. D. Loga” din Timisoara, si de Rares-Darius Buhai, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Liviu Rebreanu” din Bistrita.

Olimpiada de Informatica a Europei Centrale (CEOI) s-a desfasurat in perioada 18-23 iunie, la Jena in Germania, anunta Ministerul Educatiei, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro. La a XXI-a editie a competitiei au participat 38 de elevi din urmatoarele tari: Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia, Elvetia (tara invitata).

Prima editie a Olimpiadei de Informatica a Europei Centrale (CEOI) s-a desfasurat in Romania, in 1994, la Cluj-Napoca, la initiativa tarii noastre.

Citeşte mai departe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.