Invitație la conferința lui Virgiliu Gheorghe

Asociația Prologos în parteneriat cu Familia Ortodoxă și ASCOR Timișoara organizează conferința Viata de familie, fericire, durere sau divertisment în 1 aprilie, ora 19.00 la Universitatea de Vest – sala Aula Magna.

Va conferenția biofizicianul dr.Virgiliu Gheorghe Vlaescu. Dl Virgiliu Gheorghe este biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic (titlul lucrării: ‘Televiziunea și mijloacele video-audio ca factori în formarea etosului omului contemporan’). Autor al volumelor de știință ‘Efectele televiziunii asupra minții umane’ (4 vol.), ‘Pornografia – Maladia secolului XXI’ (2011).

Coordonator al secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxa. Fiind preocupat de studierea efectelor pe care presiunea tehnologiei și a media le exercită asupra omului contemporan, el face cunoscute riscurile pe care acestea le comportă pentru sănătatea mentală a oamenilor, pentru succesul școlar și profesional al tinerilor noii generații, pentru viața familiilor din societatea romanească. În cărțile și conferințele sale încearcă totodată să ofere soluții practice la problemele constatate.

Conferențierea va dura circa 45 de minute după care urmează secțiunea de întrebări și răspunsuri.

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.