#HaiLaMars: Pentru viață, pentru femeie, pentru familie

În România și Republica Moldova va avea loc sâmbăta aceasta, 26 martie, Marșul pentru viață 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Vieții. La fel ca și anul trecut, manifestația va fi organizată de către Asociația „Studenți pentru viață”, în colaborare cu alte organizații pro-viață din România și Republica Moldova, tema acestui an fiind : Pentru viață, pentru femeie, pentru familie.
Precum în 2015, CitizenGO susține această inițiativă pro-viață și îndeamnă pe toți românii și moldovenii să iasă în străzi, pentru a da dovadă nu sunt indiferenți față de greutățile prin care trec femeile aflate în criză de sarcină, ci că sunt adevărați apărători ai vieții și ai familiei.

Mesajul pe care aceste organizațiile pro-viață doresc să îl transmită prin tema marșului -„Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”- este că binele femeii însărcinate nu este opus binelui copilului pe care îl poartă, ci se construiesc unul pe altul, și că familia și societatea au de câștigat dacă sprijină femeile în perioada de sarcină, în general, și femeile aflate în criză de sarcină, în particular.
Acum un an, Marșul pentru Viață s-a desfășurat pe 21 martie în 77 de orașe din România și 2 orașe din Republica Moldova, ilustrând tema Fiecare viață este un dar.
Pentru a putea consulta detaliile privind ora și orașele în care evenimentul se va desfășura în România, te sfătuiesc să accesezi pagina: http://www.marsulpentruviata.ro/. Dacă vrei să participi la Marșul pentru Viață din Moldova, atunci intră pe http://marsulpentruviata.md/marsul-pentru-viata-2016-promo-video/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.