Gala Voluntarilor 2014 la Timișoara

În fiecare an, pe 5 decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor, Fundația Serviciilor Sociale Bethany premiază cei mai buni voluntari.

Anul acesta, Fundația Bethany în parteneriat cu Asociația Școala Mamei Junior organizează Gala Voluntarilor 2014, care se va desfășura vineri, începând cu ora 18.00, la Iulius Mall (Food Court), Timișoara.

Această Gală este cel mai important eveniment al anului dedicat recunoașterii publice a tuturor celor care practică activități de voluntariat, în cadrul ei vor fi premiați cei mai merituoși dintre voluntarii orașului de pe Bega, care vor fi desemnați de către organizațiile neguvernamentale timișorene.

Acțiunile proiectate pentru desfășurarea acestui eveniment urmăresc promovarea și dezvoltarea voluntariatului în capitala Banatului, dar mai ales recompensarea celor care prin contribuția lor sprijină necondiționat oameni, organizații, inițiative cu impact comunitar.

Gala Voluntarilor 2014 este un eveniment conceput să continuie tradiția programelor de voluntariat Inimă Bună organizate de către Fundația Serviciilor Sociale Bethany în ultimii 20 de ani, în Timișoara.

Agenda evenimentului:

10.00-22.00 Târg ONG la care vor participa asociații, fundații sau grupuri de inițiative cu oferte pentru recrutarea de voluntari interesați să-și aducă aportul în dezvoltarea unor inițiative comunitare cu impact în domeniu social, civic și de mediu

11.00-13.00 Masă rotundă cu tema De ce, pentru cine și pentru ce să fim voluntari? Sediul Fundației Serviciilor Sociale Bethany, Calea Dorobanților nr 4, Timișoara

17.45-18.00 Flashmob surpriză

18.00-19.00 Premierea voluntarilor anului 2014

Sursa articolului www.pentrutimisoara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.