Echipa PRO VITA București participă la Ultramaratonul caritabil „100 for Children”, în beneficiul Centrului Social din Vălenii de Munte

Sâmbătă, 31 mai, doi alergători reprezentând PRO VITA București vor lua startul în competiția-ultramaraton „100 for Children” („100 pentru Copii”). Aristide Necula și Mircea Codică vor alerga, într-o ștafetă 2×50 km, între București și Valea Plopului, în scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în tabăra Asociației PRO VITA din Valea Plopului și Valea Screzii. La ultramaraton sunt așteptați să participe câteva zeci de alergători.

Strângerea de fonduri se face prin donații online pe pagina evenimentului.

PRO VITA București (www.provitabucuresti.ro) este o filială a Asociației PRO VITA (www.asociatiaprovita.org), separată administrativ, juridic și financiar, având în comun cu aceasta Statutul și principiile de acțiune.

Descrierea evenimentului

Ultramaratonul „100 for Children” este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil se va desfașura de Ziua Copilului cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului.
Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot traseul într-o singură zi, timpul maxim estimat pentru parcurgerea întregii distanțe fiind de 12 ore.
Data evenimentului este 31 mai 2014.
Traseu: București – Valea Plopului
Distanța: 100 km, startul va fi undeva în zona Otopeni.
Pagina FB a evenimentului
Pagina de donații

Citeşte mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.