Dragostea învinge totul! MIRACOL într-un spital din România: Mi-am dorit să fiu mamă

Autor: Tudor Matei

O femeie din România a născut o fetiță perfect sănătoasă, deși afecțiunea de care suferă este aproape incompatibilă cu sarcina.
Diana Roman a rămas însărcinată și apoi a aflat că suferă de cancer de col uterin. Nimeni nu îi dădea vreo șansă să ducă sarcina la bun sfârșit și să nască un copil perfect sănătos. Un singur doctor, din București, a înțeles-o și i-a fost alături în încercarea sa de a deveni mamă. Practica clasică este că, în cazul unei femei cu cancer de col uterin, să fie eliminat complet aparatul reproducător, ceea ce face ca persoană respectivă să nu mai poată avea copii.

Totuși, Diana a dorit să riște și să păstreze sarcina, iar alături i-a fost medicul Petre Brătilă. „Ea a pus mai presus această sarcină, având în vedere că încerca de foarte mult timp să rămână gravidă și a riscat, într-un fel”, a spus medicul, pentru stirileprotv.ro.

Doctorul român a reușit să îi extragă tumora fără să atingă fătul. Înainte de Diana, în întreaga lume, o singură bolnavă de cancer de col uterin mai reușise să nască un copil perfect sănătos, după o astfel de operație.

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.