Curs de supraviețuire urbană pentru adolescenți

In primul rand trebuie sa stii ca toate liceele din Bucuresti sunt “arondate” cuiva. Un smecher de zona. Liceul in care inveti tu poate sa fie mai expus sau nu, in functie de diverse variabile (interesul scolii, al politiei, etc.).

Idealul (din punctul de vedere al smecherului local) este sa aiba o distributie cat mai extinsa, daca se poate la nivel de fiecare clasa. Pentru el “optim” este 1 persoana la 2 clase, pentru ca cel atras in retea sigur are prieteni in clasele invecinante.

Fiecare lider de zona are mai multi “baieti” mai mari (unii care au invatat in liceu, care cunosc zona, cunosc profesorii si alte detalii) iar scopul lor este sa atraga “prospaturi” influentabile. Atat baieti cat si fete. Si tu vizat.

Cum se face atragerea?

  • Din vorbe (prin alimentarea frustrarilor, manipulare, santaj, amenintari, etc);
  • Cu bani;
  • Cu chimicale;http://amaflat.ro/wp-admin/post-new.php
  • Prin atractie sexuala, etc..

De obicei atragerea incepe prin intermediul gastii de prieteni. Anturajul.

Obligatoriu intr-o gasca trebuie sa fie fete. Cu cat sunt mai sexy/dezinvolte, cu atat mai bine. Cu cat sunt mai populare in scoala, cu atat mai bine. Cu fete care joaca rolul de momeli in gasca, in principiu cam orice baieti pot fi atrasi (de la cei introverti, care cred ca le-a pus Dzeu mana in cap cand o tipa faina le face cu ochiul, pana la cei puternici si siguri pe ei, care au un ego de aparat)

In general, o gasca are si 1-3 tipi mai smecheri, mai “batrani”. Fetele “populare” tind sa se cupleze cu ei.

AICI găsiți continuarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.