Cu toţii mâncăm asta şi nu ştim CUM SE FABRICĂ. Vei mai pune gura pe asa ceva odată ce vezi imaginile?

Crenvurstii sunt foarte gustosi, insa si foarte nesanatosi, fiind considerati unele din cele mai nesanatoase produse pe baza de carne de pe piata.

Tocatura din resturi de tot felul din care sunt facuti, precum tendoanele, are proteine de slaba calitate. Crenvurstii abunda in grasime (40%), in soric, iar aceste grasimi saturate ne ingrasa si cresc nivelul colesterolului. Crenvurstii mai contin si nitrit, si nitratul de sodiu, E250 si E251, care impiedica dezvoltarea bacilului botulinic si dau mezelurilor o culoare rozalie.

Totodata, contin si monoglutamat de sodiu, sau E621, substanta care are capacitatea de a face mancarea irezistibila.
Sursa www.bez.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.