Ce înseamnă a manipula și a dezinforma

– A le spune copiilor noștri ca sunt liberi sa decida cand, cum și cu cine sa-și exprime sexualitatea de la 15 ani și a nu le spune TOT adevarul in legatura cu riscurile sexualitații deschise, cu oricați parteneri, indiferent de gen, inseamna A-I MANIPULA și A-I DEZINFORMA.

– A nu le spune copiilor ca filozofia kinseyana, filozofie invechita, ce ține de-a doua jumatate a secolului XX, e un eșec complet, un dezastru al trupului și al sufletului, inseamna A-I MANIPULA, A-I DEZINFORMA.

– A nu le spune copiilor nostri ca abstinența sexuala pana la casatorie este singurul mod de a se proteja 100% de HPV, de herpes, de HIV/SIDA și de alte boli sexual transmisibile inseamna A-I MANIPULA, A-I DEZINFORMA (Ultimul raport al Centrului pentru Controlul Bolilor Atlanta, SUA privind bolile transmisibile confirma abstinența sexuala pana la casatorie și monogamia ca cele mai sigure moduri de protecție impotriva bolilor sexual transmisibile).

– A nu le spune fetelor noastre, eleve, ca au un col uterin prea fragil, care nu este gata pentru relații sexuale, inseamna A LE DEZINFORMA, A LE MANIPULA (datele de ultima ora din histologie confirma acest fapt).

– A nu le spune fiicelor noastre ca sunt mai vulnerabile decat baieții la bolile cu transmitere sexuala inseamna A LE MANIPULA, A LE DEZINFORMA (datele recente, de dupa 2000, din domeniul biochimiei și histologiei ne confirma acest fapt).

– A nu le spune fiilor noștri ca uneori s-ar putea sa nu știe ca sunt infectați cu boli cu transmitere sexuala, avand in vedere ca simptomele acestor boli la baieți nu ies la suprafața, decat atunci cand apar la partenera, inseamna A-I MANIPULA și A-I DEZINIFORMA.

– A nu-i informa pe copiii noștri ca actul sexual anal este prea periculos de practicat, chiar și cu prezervativ, inseamna A-I MANIPULA și A-I DEZINFORMA (Everett Koop, fost chirurg general al SUA a declarat aceasta acum aproape doua decenii, dar și datele recente din histologie confirma acest lucru).

– A nu le spune adolescenților noștri ca pana in jurul varstei de 25 de ani ei acționeaza mai mult sub imperiul emoțiilor decat al deciziilor raționale inseamna A-I MANIPULA, A-I DEZINFORMA. (La inceputul anilor 2000, neurologii au descoperit ca, la adolescenți, legaturile neuronale din cortexul prefrontal – zona cu care noi luam decizii gandite, raționale – se stabilesc complet abia in jurul varstei de 25 de ani. Pana atunci, un adolescent acționeaza mai mult sub imperiul emoției. Exista companii de inchirieri auto in Statele Unite, care nu inchiriaza mașini tinerilor sub 25 de ani. Pana la aceasta varsta, tinerii au nevoie de sprijinul și susținerea noastra, evident, insoțite de reguli cat se poate de clare).

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.