Au început înscrierile la cel mai important concurs de șah pentru copii și juniori

Asociaţia PRO LOGOS şi Clubul Sportiv Mediator Giarmata Vii anunţă începerea înscrierilor pentru Festivalul International de sah Timisoara 2014. Înregistrarea participanţilor se face exclusiv pe website-ul concursului, chessopen.net.

Concursul Internaţional de Şah pentru Copii şi Juniori se va desfăşura în perioada 10-17 august 2014 în Timişoara, iar prin cei 25.000 RON asigurati ca fond de premiere competiția este cea mai mare destinată copiilor si juniorilor cu varsta sub 20 de ani, organizată în România.

Concursul va avea loc la Restaurantul Universitar Politehnica, cazarea fiind asigurată în căminele Universităţii de Vest. Campionii nationali la sah clasic, editia 2014, sportivii cu dizabilitati si sportivii care provin din familii cu un venit mediu pe membru de familie sub 600 ron beneficiază de cazare gratuită.

“Festivalul Internațional de Șah Timișoara dorește a fi cel mai mare festival de șah destinat copiilor în sud-estul Europei. Vrem ca acest festival să se bucure din nou de renumele internațional pe care l-a avut în anii 80 cand a ajuns la peste 600 de participant. Avem toate șansele ca în următorii 5 ani să ajungem din nou acolo, având în vedere că fondul de premiere crește de la an la an, iar condițiile oferite participantilor sunt tot mai atractive.”, a precizat Dorin Andreica, directorul de turneu.

Competiţia tinerelor talente la şah este susţinută de Universitatea de Vest Timişoara, Primăria Timișoara, Fundaţia Politehnica, Fundația 360 şi AJ Şah Timiş si Soft Net Consulting, în calitate de parteneri ai evenimentului, iar componenta de PR este asigurată prin implicarea Profil PR& Marketing.

Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa website-ul chessopen.net sau cere informații pe emailul sah@cuvantortodox.ro , în atenția domnului Dorin Andreica, director de turneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.