Anul 8 sau Despre cum se învârte roata: Colegiul Național Vasile Goldiș

Autor: Anamaria Jitea

Iată că am intrat în anul 8 de AlegeViața!

O poveste incredibilă despre viață, dragoste și …încăpățînarea de a crede în OM.

În urmă cu 8 ani începeam Campania de informare AlegeViața! la Colegiul național Vasile Goldiș Arad fără să conștientizez în ce aventură minunată mă voi arunca.

Am cunoscut mii de tineri între 13 și 19 ani, am ajuns să ascult sute de povești de viață, am văzut schimbându-se în bine zeci de vieți și am întâmpinat cu bucurie nașterea câtorva micuți cărora nimeni nu le dăduse vreo șansă că vor vedea vreodată lumina zilei.

Acum cercul se închide. Sau, poate, spirala face doar o răsucire, nu știu:), destul și bine este că mă aflu din nou la Colegiul național Vasile Goldiș Arad.

De la clasa a 7-a la clasa a 12-a trebuie să recunosc că sunt într-o continuă mirare: copii inteligenți care pun întrebări pe măsura inteligenței lor, copii educați, copii frumoși, copii atenți, copii care înțeleg să aprecieze ceea ce li se transmite.

Sunt impresionată!

Treptat, am să-i cunosc și, odată cu mine și voi. Vă voi face părtași la întîmplările de Campanie începând de azi pentru că, nu-i așa, bucuria este întreagă doar atunci cînd ajunge să fie împărtășită.

Azi vă ofer doar 3 crochiuri:

Am început săptămâna cu o oră la clasa a 12-a B. Modulul despre „Maternitate. Paternitate” care i-a pus teribil pe gânduri pe cîțiva băieți (mai corect spus ar fi bărbați :)..). Atât de puși pe gânduri au fost încât au asistat și în următoarele 3 ore la prezentarea aceluiași modul la alte clase (ei nu mai făceau ore) în loc să plece, ca alții, la o cafea. Iar ca să-mi fie și de ajutor, au fost responsabili și de „shshshsh”-irea de la clasele mai mici care erau, uneori, mai gălăgioase.

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.