400 de știri pozitive în Săptămâna Națională a Voluntariatului (11-17 mai)

O suta de comunitati din 37 de judete ies din case, birouri sau din clase, saptamana viitoare, pentru a sarbatori public voluntariatul si a oferi 400 de exemple pozitive de schimbare in Romania, pentru cei care vor sa prinda gustul implicarii in comunitate.

In aceste zile 4500 de voluntari din toata tara se pregatesc sa sarbatoreasca voluntariatul intre 11 si 17 mai 2015, coordonati de cele 140 de organizatii si institutii partenere ale celei de-a paisprezecea editii a Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV). Si nu il vor sarbatori oricum, ci implicandu-se sincron in actiuni foarte diverse de voluntariat pentru copii, varstnici sau persoane defavorizate, in campanii de promovare a unor cauze sustinute de voluntari, in organizarea de targuri nonprofit sau evenimente de premiere pentru voluntarii cei mai implicati. Tineri, adolescenti si parinti, profesori, seniori sau angajati ai unor companii, mobilizati de partenerii locali SNV, vor munci cot la cot si vor impartasi bucuria de a fi activi in comunitate pentru una din cele 400 de cauze bune si tot atatea stiri pozitive inscrise in SNV.

Saptamana viitoare oricine poate prinde gustul voluntariatului si poate crea o stire pozitiva in comunitatea sa intrand pe www.saptamanavoluntariatului.ro si alegand o oportunitate de implicare din calendarul national SNV. Evenimentul acopera in acest an 37 de judete si peste 100 de localitati urbane si rurale. Editia 2015 isi mobilizeaza partenerii si voluntarii cu sloganul “Prinde gustul!” si o intreaga campanie vizuala inspirata din “bucataria” voluntariatului, menita sa imbie oamenii sa incerce gustul implicarii, cu tot atatea arome pe cate moduri de implicare in comunitate vor fi in SNV!

Citeste mai departe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.