Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Suferi din cauză că ai făcut un avort? Te putem ajuta!

Suferi din cauză că ai făcut un avort? Te putem ajuta!

Avortul are mai multe victime pe lângă copilul care este ucis. Dacă toate avorturile s-ar opri mâine, munca pentru vindecarea acestor victime ar fi abia la început. În ultimii 20 ani, de fapt, s-a înregistrat o proliferare a unor grupuri şi a unor programe speciale dedicate vindecării post-avort, cu o creştere notabilă a numărului de persoane care caută acest tip de vindecare.

Asociația PRO VITA filiala București îți oferă sprijin printr-un program de terapie coerent și profesionist, în zece pași (etape). Denumit simbolic „Călătoria”, acesta este unicul program post-avort cu componente de psihoterapie creștin-ortodoxă din România: unul din cei 10 pași este reprezentat de taina spovedaniei. De asemenea, programul este adaptat și pentru persoanele de alte confesiuni sau fără apartenență religioasă.

Citeşte mai departe AICI.Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook