Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Succes impresionat pentru șahul timișorean. „Medicina” Timişoara – dublă campioană națională

Succes impresionat pentru șahul timișorean. „Medicina” Timişoara – dublă campioană națională

Performanță remarcabilă pentru șahul timișorean. Clubul Sportiv Studenţesc „Medicina” Timişoara a câștigat Superliga Națională la Șah atât la feminin cât și masculin. Superliga Națională s-a desfășurat în perioada 7 -16 noiembrie, la Călimăneşti.

„Acest titlul este foarte greu de obţinut, au fost ani grei de muncă. E o luptă aprigă între multe echipe. Ultima oară Medicina a obţinut acest titlul în 1976, iar în 2008 am mai reuşit la masculin să ieşim campioni. Acum am obţinut o performanţă extraordinară să luăm amândouă titluri”, a declarat Ioan Mărăşescu, directorul clubului.

Fetele și-au adjudecat titlul vineri, în timp ce la băieți vioctoria finală a fost realizată duminică

„E un moment de mare satisfacţie şi bucurie pentru că tradiţia şi-a spus cuvântul şi am ajuns după atâţea ani campioni naţionali pe echipe şi la băieţi şi la fete. E o mare bucurie că ne-am reinstalat după o muncă intensă a clubului a antrenorului şi a conducătorilor pe primul loc”, a declarat prof. dr. Dan V. Poenaru, prorectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara.

Sursa articolului aici.Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Facebook