Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Scrisoare către un tânăr ca mine

Scrisoare către un tânăr ca mine

Autor: Mariana Chivu

Să ai bucurie în suflet, tinere! Croiește-ți viața pe principii corecte care să-ți facă bine, care să-ți placă ție, dar și lui Dumnezeu. Ia-ți inima în dinți și îndrăznește să fii tu, așa cum trebuie să fii. Ai soarele care te susține prin razele lui calde pe fața ta tânără, ai păsările cerului care îi cântă inimii tale, ai verdele din ochii tăi, când privești cu admirație firele de iarbă ce se ivesc pentru a te saluta. Toate ni le-a dat Dumnezeu ca să ne bucure inima; agață-te de aceste daruri ca să poți vedea că viața nu este altceva decât un cadou binecuvântat oferit de un Tată, al meu, al tău, al lui, al ei… al nostru.

Nu te grăbi să renunți ușor la visele tale. Curajul tău, înaripat de rugăciune, te va ajuta să mergi acolo unde dorești și unde îți este bine. Și eu am dorințe, la fel și tu. Nu ți le știu și nici tu pe ale mele nu le știi. Dar știu că poți! Și știi de ce? Pentru că, la fel ca mine, și tu ai un Dumnezeu care e Același cu al meu; El te aude, El te ajută, El te iubește. Nu simți aceste bucurii? Încearcă să le simți! Ia o pastilă de rugăciune dimineața și una seara. Mai privește spre cer în graba ta zilnică și fă cu mâna Celui care îți zâmbește. Du o floare Maicii Domnului, cu o lacrimă pe-o petală, pentru că ea te iubește și te protejează mereu. Lacrima ea o va așeza pe cartea pe care se scrie povestea ta. Și, să știi că lacrimile care cad în Mâna Maicii Domnului hrănesc povești frumoase.

Sursa articolului aici.Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook