Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Peste 2,1 milioane de elevi s-au înscris la ora de religie până vineri, la ora 18.00

Peste 2,1 milioane de elevi s-au înscris la ora de religie până vineri, la ora 18.00

UPDATE Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat pentru Agerpres că până vineri, la ora 18.00, au fost înregistrate în sistemul informatic 2.123.645 de cereri pentru participarea la ora de religie, ceea ce înseamnă 89,75% din baza de raportare.

„Separat de raportarea elevilor din clasele I — XII avem raportarea pentru clasa pregătitoare. Astăzi, până la ora 18.00, au fost înregistrate 138.663 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, din care numărul celor ce au optat pentru participarea la orele de religie este de 129.582, aceasta însemnând un procent de 93,45%”, a precizat ministrul.

Aproximativ 85% dintre elevii bucureşteni au fost înscrişi la ora de religie până vineri, la ora 12.00, însă mai sunt cereri de validat.

La nivel naţional, în învăţământul preuniversitar sunt 3.095.000 de elevi, dintre care doar 2.359.880 sunt eligibili pentru studiul religiei, restul fiind cei din grădiniţe, şcoala postliceală, dar şi formele de învăţământ seral sau fără frecvenţă.

Citeste mai departe aici.Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook