Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Patru licee din Timișoara, în Top 100 al celor mai bune școli din România

Patru licee din Timișoara, în Top 100 al celor mai bune școli din România

Patru școli de prestigiu din Timișoara au fost incluse în Top 100 al celor mai bune licee din toată țara în anul 2014. Clasamentul făcut public pe portalul admitereliceu.ro a fost realizat prin ponderea următoarelor medii din fiecare unitate de învățământ: media de admitere (50 %), media de la examenul de Bacalaureat (40 %) și media rezultatelor obținute la olimpiade (10 %).

Astfel, din județul Timiș, patru licee au reușit să se claseze în acest top, cu o medie de peste 8. Este vorba despre Liceul “Grigore Moisil”, care ocupă poziția 35, cu un scor total de 8,68, Colegiul Național Bănățean, situat pe locul 65, cu un punctaj de 8,46, Colegiul Național “C. D. Loga”, aflat pe poziția 69, cu un scor total de 8,45, și Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, situat pe locul 70, cu un scor tot de 8,45.

Citeste mai departe aici.Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook