Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Originea vieții

Originea vieții

Un film bine documentat ștințific în care vorbesc mari cercetători evoluționiști și creaționiști. Dezbaterea este foarte interesantă iar filmul nu durează decât o oră și 5 minute.

Recomandăm:Comentarii prin Facebook

Scrie un mesaj

Comments (1)

  1. Hary31 martie 2014 Răspunde
    Foarte bun documentarul. In sensul ca este bine realizat si ca explica foarte plastic teoria designului inteligent. Impartasesc de foarte multi ani ideea de a explica lumea pe principii stiintitfice, dar a nu exclude existenta unui creator. In general consider ca orice incercare de a explica lumea pe criterii stiintifice, nu ar trebui sa excluda in nici o clipa si varianta existentei unui creator, care sa stea la originea lumii. Din pacate insa nu mai agreez spiritul miscarii ID, si imi displace enorm ca dialogul a degenerat in dispute politice, in care interesele meschine ale diferitelor grupuri de interes primeaza. Bleah.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook