Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane

Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane

Actriță Oana Pellea a pustat un mesaj pe contul personal de Facebook în care spune că jocul Pokemon Go este o manipulare la scară mondială.

„Pokemon. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie…ce manipulare…cata energie consumata intr un joc virtual…cat timp risipit. Cate ar putea rezolva Omenirea intre timp…in loc sa si investeasca capacitatea de imaginatie si energia intr un joc stupid. Mi se pare un experiment la scara mondiala.
Un experiment ce testeaza capacitatea de manipulare a rasei umane. Suntem ocupati cu prinderea de monstrii virtuali si …intre timp… monstrii cat se poate de reali ne hotarasc soarta si viitorul, la masa negocierilor politice internationale…”, a scris actrița Oana Pellea, pe Facebook.
Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane

Citeste mai departe aici.Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook