Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
O nouă medalie obținută de un elev din Timișoara la o olimpiadă internațională

O nouă medalie obținută de un elev din Timișoara la o olimpiadă internațională

Autor:Adriana Mîț – May 4, 2015

Performanțe remarcabile obținute de elevii care învață în școlile din Timișoara la olimpiadele naționale și internaționale la care au participat în acest an. Reprezentanții Liceului Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara anunță că, ieri, un alt elev care învață în această școală s-a întors acasă cu un premiu important.

Este vorba despre elevul Codrin Paul Oneci, înscris în clasa a X-a, care a reprezentat România la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene EUSO 2015. Competiția s-a desfășurat în perioada 26 aprilie – 3 mai la Klagenfurt, Austria, iar liceanul timișorean a obținut medalia de bronz.

Tot în acest an, Vlad Rochian, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, a câștigat medalia de aur la olimpiada națională de informatică și a fost selectat în lotul reprezentativ al țării noastre pentru Olimpiada Internațională Pluridisciplinară “Tuymaada”. Competiția va avea loc în luna iulie în Yakutsk, Republica Saka, Federația Rusă.

Sursa articolului: http://www.pressalert.roComentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook