Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Mădălina Ghenea: „Am ajuns să cred că viaţa nu mai are sens, până m-am refugiat într-o mănăstire din România”

Mădălina Ghenea: „Am ajuns să cred că viaţa nu mai are sens, până m-am refugiat într-o mănăstire din România”

Modelul şi actriţa Mădălina Ghenea a mărturisit că a trecut prin momente dificile în ultimul timp şi că şi-a găsit liniştea la o mănăstire din România.

Am trecut aproape prin toate dramele posibile în ultima perioadă şi am ajuns chiar să cred că viaţa mea nu mai are sens, m-am închis în mine şi am refuzat familie şi prieteni şi iubit şi tot, până m-am refugiat într-o mănăstire din România, unde mi-am găsit linistea, răspuns la toate întrebările şi am regăsit un sens.

Am ieşit mai puternică. Ştiu câţi oameni se luptă cu aceste probleme şi vreau să le spun să nu îşi piardă niciodată speranţa şi încrederea în Dumnezeu”, a declarat Mădălina Ghenea, într-un interviu pentru Revista Viva.

Artista olteancă a mai spus că festivităţile fastuoase din lumea showbiz-ului nu mai prezintă niciun interes ea.

Am avut posibilitatea să merg la multe evenimente în ultima perioadă, dar sincer, pentru mine toate aceste para­de nu mai au sens. Nu îmi doresc să fiu acolo şi vă spun din suflet că nu mi-au adus absolut nimic din niciun punct de vedere… Este o simplă prezenţă la nişte petreceri, care e drept că m-au fascinat iniţial, dar odată gustate şi-au pierdut din farmec“, a spus actriţa din Dom Hemingway.Comentarii prin Facebook

Scrie un mesaj

Comments (4)

  1. hary5 aprilie 2014 Răspunde
    In mod evident Ghenea a avut o deceptie, o cadere psihica, dupa viata destrabalata din show biz. Se intampla atunci cand te consumi, cand arzi pe interior, si nu ai cu ce stinge focul. Excesele si abuzurile de orice fel, ne dezechilibreaza. Odata cu pierderea identitatii dispare si sensul vietii la om. Sunt covins ca in asemenea situatii de cadere psihica, credinta in Dumnezeu poate realimenta si incarca bateriile sufletesti ale omului. Impresia mea este ca Ghenea a gasit o metoda buna de a-si recastiga echilibrul, mergand la manastire. De acolo se va intoarce mult mai puternica si mai motivata in lumina reflectoarelor, pentru ca stie ca are unde sa-si linga ranile atunci cand va avea din nou nevoie. Ea nu va renunta la viata de show biz, pentru viata din manastire. Din acest punct de vedere, declaratiile ei, cel putin pentru mine, nu merita o atentie deosebita.
    Pentru ca ea a facut doar o scurta vacanta la Dumnezeu. Nimic mai mult. M-ar fi impresionat doar daca ar fi renuntat la viata ei de vedeta, pentru una umila de manastire. Atunci da, am putea vorbi despre Ghenea, cea care si-a recastigat identitatea prin Dumnezeu. Asa este doar un turist spiritual…

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook