Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
La conferința „Viața de familie-fericire, durere sau divertisment”

La conferința „Viața de familie-fericire, durere sau divertisment”

Marţi, 1 aprilie, ne-am bucurat cu toţii de o seara deosebită in cadrul conferinţei susţinute de biofizicianul Virgiliu Gheorghe. Nu, nu a fost o pacăleală deşi evenimentul a avut loc de ziua pacălelilor. Am primit provocarea si timp de trei ore, cât a durat conferinţa cu tot cu întrebările venite din sală, am aflat mai multe despre “Viata de familie, fericire, durere sau divertisment”.
M-am bucurat să văd multe feţe cunoscute şi mă refer la liceenii “amaflat” . Sigur nu v-am văzut pe toţi aşa că numărul a fost şi mai mare. Conferinţa va fi în curând disponibilă şi pe internet. Voi reveni cu detalii.
Aceasta a fost a doua întâlnire cu voi, chiar daca nu şi faţă în faţă după cea de la Filarmonică (vezi aici)

După cum v-am anunţat pe email ne dorim sa ne întâlnim şi marţea următoare, pe 8 aprilie, sa vizionăm împreună un film. Detalii pe email in curand.

Să ne vedem sănătoşi şi bucuroşi!Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook