Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"

Cu toţii mâncăm asta şi nu ştim CUM SE FABRICĂ. Vei mai pune gura pe asa ceva odată ce vezi imaginile?

Crenvurstii sunt foarte gustosi, insa si foarte nesanatosi, fiind considerati unele din cele mai nesanatoase produse pe baza de carne de pe piata.

Tocatura din resturi de tot felul din care sunt facuti, precum tendoanele, are proteine de slaba calitate. Crenvurstii abunda in grasime (40%), in soric, iar aceste grasimi saturate ne ingrasa si cresc nivelul colesterolului. Crenvurstii mai contin si nitrit, si nitratul de sodiu, E250 si E251, care impiedica dezvoltarea bacilului botulinic si dau mezelurilor o culoare rozalie.

Totodata, contin si monoglutamat de sodiu, sau E621, substanta care are capacitatea de a face mancarea irezistibila.
Sursa www.bez.ro



Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Facebook