Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"

Adresa de contact: contact@amaflat.ro

Pentru anunțuri folosiți formularul de mai jos.

Scrie un mesaj

Comments (3)

 1. cristina8 aprilie 2014 Răspunde
  salut, am intrat de curiozitate pe site-ul asta, ne-a fost prezentat la scoala un proiect cu subiectul asta „am aflat”… dar sincer va spun din viziunea noastra a adolescentilor ca unele comentarii sunt foaaaaarte lungi, iar tipul hary are prea mult timp cred. in plus spune ca e tatal a doi copii mici, daca ar fi fost adolescenti ar fi spus altfel lucrurilor pe nume, de exemplu, da avem hormoni care urla in noi, dar asta nu inseamna ca nu ne putem abtine, ar fi numai sex peste tot… a face sex e un act de reproducere, de aceea ne-a fost dat, a face dragoste in schimb e altceva si nu faci cu oricine, iar pornografia cu care el este de acord ca ar trebui consumata cu „masura” e o porcarie… ma mir ca s-a insurat, asta daca nu cumva are amanta… ca doar sexul este o arta si e LIBER
 2. Am Aflat9 aprilie 2014 Răspunde
  Cristina ia ce este bun de pe acest site si ce iti place, nu ce nu iti place. E dreptul fiecaruia de a avea comentarii luuungi si e dreptul fiecaruia de a nu le citi.
  Incercam ca articolele sa nu fie prea lungi fiindca stim ca tinerii nu mai au rabdare sa citeasca prea mult.
  Mai asteptam si alte sugestii.
 3. Covaci Emanuel13 iunie 2014 Răspunde
  Buna ziua,sunt elev la Liceul „Grigore Moisil” Timişoara,si saptama a aceasta a venit un domn si ne-a vorbit despre mai multe aspecte ale vietii .Imi amintesc doar prenumele lui ,Daniel,ati putea sa-mi dati adresa sa de e-mail?

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook