Am aflat!

Am aflat!

Nu întotdeauna am ales bine, nu întotdeauna am fost liber să aleg. Am încurcat drumurile, căile, cărările. M-am uitat, am văzut şi am priceput. Dar drumu-i lung şi împlinirea-i departe. Ca să mă pot aduna, a trebuit întâi să mă risipesc. Acum ştiu cine sunt. (Grigore Leşe)
"Fără Hristos viaţa fiecăruia dintre noi e o crimă perfectă"
Colectă de cărți pentru înființarea unei biblioteci sătești în Timiș

Colectă de cărți pentru înființarea unei biblioteci sătești în Timiș

Se caută în special cărți ce pot servi la educarea și formarea unor copii din clasele I – VIII, dar oferta nu trebuie să se limiteze la atât.

“Dacă faceți curățenia de toamnă prin rafturile cu învățături gândiți-vă că sunt copii și adulți care au nevoie de cărțile care v-au ajutat să fiți mai buni și mai înțelepți”, transmit iniţiatorii acestui demers, reprezentanții Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei – Filiala Timiș.

Punctul de colectare a cărților este la Bierhaus – Timișoara (str. E. Ungureanu colț cu str. gen. E. Grigorescu). Orar: non-stop.

Primul sat pe listă, pentru care se colectează cărţi, este Foeni. Iniţiatorii acestui proiect au vorbit deja cu preotul din Foeni, care are un spaţiu disponibil pentru această bibliotecă.

Colectarea cărţilor va începe joi, 20 noiembrie, şi dureaza pana in 20 ianuarie.

Sursa articolului aici.Comentarii prin Facebook

Nici un mesaj.

Scrie un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook